Banner Image

Adımlar ile Bir Mirası Yaşatmak…

Değerli kaliteli ürün takipçileri,

Türk terlik kültürünü ve alışkanlığını dört nesil boyu sürdüren Narin Terlik Evi, titiz işçiliği, sanatsal yaklaşımları ve kalitesi ile üretim yapan butik bir İşletmedir.

Narin Terlik Evi’nin kurulduğu günden bu yana ürünlerinin tamamı el emeği ve göz nuru ile üretilmekte,  gelenekselleşmiş Türk terlik kültürü korunmaya çalışılmaktadır. Amacımız; temeli çok eskilere dayanan bu kültürü gelecek nesillere aktarmak, en temel alışkanlıklarımızdan olan “terlik giyme” alışkanlığını “şık, rahat, geleneksel ve sanatsal terlik giyme” zevkine dönüştürmektir.

Günümüz tüketiminde;

Fabrikasyon ve ucuz işçiliğe dayalı üretim,

Sadece görsel anlamda son tüketiciyi cezbeden görünüm,

Kolay ulaşılabilirlik,

Ucuz maliyetle sunularak öne çıkma gibi var olan alışkanlıklar, sektörde bu alanda faaliyet gösteren değişik markaları yaratmıştır. Buna rağmen, son yıllarda  kalitesi, işçiliği, rahatlığı, sanatsal modeli nedeniyle butik ve el yapımı ürünlere olan rağbet giderek artmaktadır.

Bilindiği gibi; Türkiye’de ve dünyada el yapımı ürünler çok nadir bulunmakta,  bu nedenle de böyle ürünlere,  nadide ve kültürel zenginliğin günümüze yansıması olarak bakılmaktadır.

Narin Terlik Evi olarak bu misyonu ve sorumluluğu 1951 senesinden bu yana taşımaktayız.  

  • Müşteri memnuniyetini önceliğimiz görerek,
  • Asla kalitemizden ödün vermeyerek,
  • Türk el işçiliğini modernize ederek,
  • Terlikte sanatsal yaklaşımlar yaratarak bu günlere geldik.

Terliklerimiz hakiki deri malzemeden, 1. Sınıf aksesuarlar ile sadece kendi özel, sanatsal model çalışmalarımız ve kalıplarımızla el yapımı olarak üretilmektedir.

Ayrıca kimi ürünlerimiz kişiye özel tasarlanmakta, ayak konfor ve sağlığına özen gösterilerek atölyelerimizde profesyonel olarak hazırlanmaktadır.

Kaliteli şık bir terlik giymenin bir yaşam biçimi, ev konforu anlayışı, bir aile geleneği, nesiller boyu süren bir alışkanlık biçimi olduğu gibi,  ayak sağlığı ve konforu açısından da son derece önemli olduğunu düşünmekteyiz.

Gerek kendi model ve tasarımlarımızla, gerekse Ismarlama çalışmalarımızla da müşterilerimize el yapımı terlik konusunda,  sanatsal ve el işçiliğine dayalı “NARİN TERLİK” markasını korumayı sürdürüyoruz. Türkiye’de ve dünyada çeşitli ülkelerde perakende olarak satışa sunulan “NARİN TERLİK”, uzun yıllar bu mirasa sahip çıkmış ve bu onuru bir Türk Markası olarak azimle sürdürmüştür.

Amacımız; evrensel bir kültür olan terliği, Türkiye’de de genç neslin içselleştirmesi ve bir yaşam biçimi haline getirmesidir.

Narin Terlik Evi markasının yaşaması, hem üreticisi olan bizlerin hem de tüketicisi olan sizlerin beğeni ve taleplerinizle oluşacaktır.

Saygılarımızla,

NARİN TERLİK EVİ

Simla UNAL