Banner Image

ATELIER REINA - Narin Terlik

Bildirmek isteriz ki Narinterlikevi olarak Kuşadası Camikebir Mah. Şafak Sok. No:26 adresinde “Atelier Reina”da ürünlerimiz satışa sunulmaya başlanmıştır.

Çeşitli sanatçıların tablo ve heykel başta olmak üzere farklı sanat ürünlerine de yer veren Atelier Reina, hem Türk geleneksel ve modern el yapımı zanaat ürünlerini sergileyen hem de turizm açısından önemli bir liman olan Kuşadası’nın sanat galerisi olma özelliğini de barındırmaktadır.

Zaman zaman farklı konularda sanat söyleşilerine ve de etkinliklerine de yer veren Atelier Reina ile Narinterlikevi olarak işbirliği yapmaktan ve kendi el yapımı ürünlerimizi bu noktada siz değerli müşterilerimize özellikle Aydın, Muğla, Bodrum ve İzmir gibi şehirlerimizdeki yerleşik müşterilerimize ulaştırmaktan mutluluk duymaktayız.

Geleneksel Türk terlik kültürünü yaşatma ve geliştirme adına yaptığımız tüm çalışmaların ve el emeğinin değerlendirilmesi adına daha fazla katkı sağlanmasını ve nice etkinlikleri Atelier Reina ile beraber yapmaya devam edeceğiz.

Bundan böyle Narinterlikevi bir tık daha yakınınızda…